EN PROBAS

22 sept 2010

Gustavo Martínez, do Rosal, na Subida a Vigo

Reportaxe (texto e fotografías) realizada por Roberto Valladares.

Os días 11 e 12 de setembro disputouse nos montes de Beade a IV Subida Internacional Cidade de Vigo, proba puntuable para o Campionato Galego de Montaña, que estivo organizada pola Escudería Racing Sport Competición.

A representación rosaleira correu a cargo de Gustavo Martínez Vázquez, cun Renault Clio 16v, dando moito espectáculo e -aínda que rematou a proba na trixésimo sétima posición- era dos pilotos máis esperados.

O vencedor final resultou ser Cristóbal Serantes García, cun potente Fórmula Ralliart RT34. O segundo posto foi para Toño Varela Juan, cun Silver Car S2 e completou o podium Antonio Mosteiro Buceta, cunha Barquete Dicode.

O mellor turismo foi Manuel Senra Caamaño, cun Peugeot 306 Maxi.

Salientar tamén a participación de Juan Pablo Barrio, cun Renault Clio Sport -piloto que en rallies forma equipo co rosaleiro Sergio Alonso- e que rematou na trixésimo terceira posición.