TABAGÓN EN FESTAS (DÍAS 29, 30 E 31)

EN PROBAS

EN PROBAS

12 may 2009

Cristóbal Dios (Hierros Diego), gañador do IV Gran Premio Deputación de Pontevedra

O sábado 9 de maio celebrouse, baixo a organización do Club Ciclista O Rosal, o IV Gran Premio Deputación de Pontevedra que consistiu nun percorrido de 86 km polos concellos de O Rosal, A Guarda e Tomiño. Con saída e chegada na Praza do Calvario os ciclistas realizaron a proba cun promedio de 36,47 km/h. A victoria final foi para Cristóbal Dios do equipo Hierros Diego, cun tempo de 02:21:30 h. En segundo lugar entrou Antonio Sampayo (Aluminios Cortizo) e en terceiro, José Taboada (Renault Caeiro) ambos os dous a 7 segundos do gañador. O premio da Montaña foi para Raúl Medin (Cymasa) e as Metas Voantes tamén para Cristóbal Dios. Os ciclistas do equipo rosaleiro Hermanos Ozores S.L., Jonathan Sousa e Brais González tiveron un papel destacado na carreira, xa que na clasificación xeral quedaron nos postos 8º e 18º, respectivamente. Ademais Jonathan rematou clasificado en segundo lugar nas Metas Voantes. Aquí vos deixamos unha pequena reportaxe fotográfica deste Gran Premio: